Wie is Eduwoods

Emir Gogus, een student uit Amsterdam. Na een onderzoek gedaan te hebben, is er besloten om te ondernemen. Wegens het interesse werd Eduwoods overgedragen aan Emir Gogus. Het merk Eduwoods is ontstaan in Haarlem door een farmacie student,Als farmacie student wetend over de schade van plasticspeelgoed op kinderen is de filosofie van Eduwoods ontstaan.Voor Eduwoods staat de gezondheid en het plezier van het kind centraal. Hierdoor levert Eduwoods houten en duurzaam speelgoed.

Het kind en speelgoed

Speelgoed van Eduwoods wordt na de productie als eerst getest op veiligheid. Het kind moet natuurlijk uiterst veilig kunnen spelen met het duurzaam speelgoed. Hierna wordt het speelgoed getest door de beste experts van speelgoed, namelijk door kinderen. Urenlang spelen kinderen met het speelgoed en hierbij wordt bepaald of kinderen volledig plezier hebben met het speelgoed. De interesse en mening van kinderen bepaalt of het speelgoed in het assortiment komt van Eduwoods. De kleine ‘experts’ laten ons er zeker van zijn dat andere kinderen ook plezier gaan hebben met het speelgoed van Eduwoods. Zo zijn wij zeker dat het houten en duurzaam speelgoed generaties lang meegaat en het plezier levert aan kinderen.

Veiligheid en Kwaliteit

Het speelgoed dat wij leveren wordt gemaakt van geselecteerd, ecologisch verantwoord beukenhout. Hierbij is het hele proces vrij van chemische stoffen. De verf die gebruikt wordt, is gecertificeerd en ecologisch verf op waterbasis. Wegens hoge standaarden is de kwaliteit van het speelgoed zeer hoog. Het speelgoed wordt geproduceerd in Tsjechië op basis van Europese standaarden. Het speelgoed voldoet aan de Europese standaard EN 71, waardoor het speelgoed geschikt en veilig is voor alle leeftijden. Tevens worden alle overige gebruikte materialen getest op veiligheid.

De filosofie van Eduwoods

Wij willen als Eduwoods dat kinderen op een veilige en gezonde manier lerend spelen. Het is van uiterst belang dat kinderen volledig plezier hebben met het houten speelgoed. De tevredenheid van de bewuste opvoeders en kinderen is ons hoofddoel. Hierbij is het belangrijk dat onze producten milieuvriendelijk geproduceerd worden. Wij vinden als Eduwoods dat een milieuvriendelijk aanpak de prioriteit van iedereen hoort te zijn!