Wanneer uw bestelde artikel niet naar wens is, is het mogelijk om het binnen 14 dagen te retourneren naar Eduwoods. Het artikel dient in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Zodra het artikel bij ons retour is gekomen, wordt het bedrag binnen enkele werkdagen op uw rekening terug gestort. Wilt u een artikel retourneren of ruilen neem dan contact met ons op.

Let op: De verzendkosten voor retourzendingen naar/van Eduwoods zijn altijd voor rekening van de klant, tenzij het gaat om de levering van een verkeerd toegezonden artikel. In dat laatste geval zijn de verzendkosten voor rekening van Eduwoods. U krijgt van ons dan een verzendlabel toegestuurd. Zodra wij uw retourzending ontvangen hebben, sturen wij zo snel mogelijk het nieuwe artikel naar u toe.

Bestelling:

Verzendkosten bedragen € 5,00  per bestelling in Nederland.

Controleer bij binnenkomst gelijk de bestelling. Op deze manier weet u zelf of de bestelling in orde is en kunt u ons tijdig op de hoogte stellen voor eventuele klachten.
Neem hiervoor contact op met Eduwoods.

Beschadiging:

Mocht een pakket beschadigd zijn dan horen wij dit graag z.s.m., u kunt via een email, voorzien van een foto reageren. Wij streven naar tevreden klanten. Mocht u desondanks een klacht hebben, neem dan z.s.m. contact met ons op.